|
|
4 kuřecí filátka (plátky)
3 polévkové lžíce balkánského sýra v kostkách
4 kousky chřestu
sůl a mletý pepř
Marináda-Bylinková
marináda
Podáváme s-Tomatová
Salsa
Připravíme si Bylinkovou marinádu a Tomatovou Salsu.
3 kuřecí plátky naklepeme asi na 1/2 cm,čtvrtý nakrájíme na 4 proužky
a vše dáme marinovat do Bylinkové marinády na 1 hodinu,když máme čas marinujeme
déle.Marinované plátky vyjmeme,rozdrolíme ne ně balkánský sýr,osolíme
a opepříme.Z Tomatové Salsy vybereme pár kousků rajčat a poklademe je
na plátky.Plátky zavineme a sepneme párátky.Závitky opečeme na pánvi a
pak je dáme na 20 minut péci do trouby při 200°C.Dolní konce chřestů oloupeme
a chřesty ovineme proužky kuřecího masa,které zajistíme párátky.Na pánvi
pečeme do růžova.Podáváme s Tomatovou Salsou.Jako přílohu podáváme brambory
pečené na bylinkovém másle.
|