|  | 150 g rajčat100 g zelených paprik
 2 vařená vejce
 30 g mladé cibule
 200 g vařených zelených fazolek
 2 sardelky
 50 g tuňáka v oleji
 4 lžíce oleje
 bazalka, oregano
 1 lžíce octa
 sůl, mletý pepř
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | Příprava:Rajčata oloupeme a nakrájíme na kousky, papriky opečeme v troubě, sloupneme 
        slupku a nakrájíme na kousky. K nakrájené zelenině přidáme nakrájená vařená 
        vejce, cibuli a vařené, vychladlé a nakrájené fazolky. Sardelky očistíme, 
        vykostíme a nakrájíme na kousky. Maso z tuňáka nakrájíme na kousky a vše 
        dobře promícháme v salátové míse. Potom přidáme kousek sekané bazalky 
        a oregana. V hrnečku dobře rozmícháme olej, sůl, ocet a pepř a vzniklou 
        marinádu nalijeme na salát. Necháme ho v chladničce nejméně 1/2 hodiny 
        rozležet.
 
 
 
 |