Hovězí s květákem pro 4 osoby
 

650 g roštěnce
4 lžíce sádla nebo oleje
4 větší cibule
1 stroužek třeného česneku
špetka Glutasolu
sůl
1/4 lžičky mletého bílého pepře
zelená petrželová nať
1 větší květák
1 lžička sójové omáčky












Příprava:
Hovězí maso nakrájíme na velice tenké plátky. Ve větší pánvi rozehřememe tuk a osmahneme na něm na jemno nakrájenou cibuli. V zápětí přidáme nakrájené hovězí maso a vidličkou dobře promícháme tak, aby se neslepilo. Dále přidáme sůl, pepř, Glutasol a sójovou omáčku. Nesmíme dlouho opékat, aby maso neztvrdlo ale zůstalo uvnitř měkké. Osmahlé maso dáme na talíř a uschováme na teple. Do vzniklé šťávy dáme na růžičky rozdělený květák a pod pokličkou jej asi 10 minut dusíme. Pak přidáme třený česnek a připravené maso. Pokrm promícháme a zdobíme přesekanou zelenou petrželovou natí.