|  | 650 g roštěnce4 lžíce sádla nebo oleje
 4 větší cibule
 1 stroužek třeného česneku
 špetka Glutasolu
 sůl
 1/4 lžičky mletého bílého pepře
 zelená petrželová nať
 1 větší květák
 1 lžička sójové omáčky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | Příprava:Hovězí maso nakrájíme na velice tenké plátky. Ve větší pánvi rozehřememe 
        tuk a osmahneme na něm na jemno nakrájenou cibuli. V zápětí přidáme nakrájené 
        hovězí maso a vidličkou dobře promícháme tak, aby se neslepilo. Dále přidáme 
        sůl, pepř, Glutasol a sójovou omáčku. Nesmíme dlouho opékat, aby maso 
        neztvrdlo ale zůstalo uvnitř měkké. Osmahlé maso dáme na talíř a uschováme 
        na teple. Do vzniklé šťávy dáme na růžičky rozdělený květák a pod pokličkou 
        jej asi 10 minut dusíme. Pak přidáme třený česnek a připravené maso. Pokrm 
        promícháme a zdobíme přesekanou zelenou petrželovou natí.
 
 
 
 
 
 
 |