|  |  2 
        cibule 2 rajčata
 1 pórek
 50 g másla
 2 lžíce sekané petrželky
 4 kuřecí prsíčka
 225 g dlouhozrnné rýže
 3 lžíce oleje
 50 g sekaných ořechů
 
 
 
 | Příprava:Cibuli nakrájejte na kostičky. Rajčata spařte v horké vodě, oloupejte 
        a nakrájejte. Pórek omyjte a nakrájejte na kolečka. Na rozpáleném másle 
        osmahněte tuto zeleninu po dobu asi 5 minut. Pak vmíchejte sekanou petrželku. 
        Do každého plátku kuřecích prsíček udělejte kapsu a naplňte ji osmahnutou 
        zeleninou. Kapsu uzavřete pomocí špejlí nebo párátek. Rýži uvařte ve vroucí 
        slané vodě doměkka. Pak ji vysušte a uchovejte teplou. Na rozehřátém oleji 
        osmahněte naplněná prsíčka, zhruba 5 minut z každé strany. Rýži naservírujte 
        na talíře a hotová prsíčka dejte na ni. Nakonec posypte sekanými ořechy.
 |