|  | 400 g kuřecích prsíček60 g másla
 30 g cibule
 1 lžíce sekané petrželové natě
 200 g zeleného hrášku
 100 g kuřecích jater
 2 žloutky
 šťáva z 1/2 citrónu
 drůbeží vývar
 sůl, mletý pepř
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | Příprava:Kuřecí prsa omyjeme, odstraníme kůži a necháme okapat. Na másle osmahneme 
        nakrájenou cibuli, vložíme osolená a opepřená kuřecí prsa a ze všech stran 
        je opečeme. Přidáme sekanou petrželovou nať, podlijeme trochou vývaru 
        a pod poklicí dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Přidáme zelený hrášek 
        a dusíme ještě 10 minut. Odstavíme z ohně, necháme trochu prochladnout, 
        přimícháme žloutky rozšlehané s citrónovou šťávou, zahřejeme a podáváme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 |