|  | 4 kuřecí prsíčka1 svazek mrkve
 sůl, pepř
 500 g hrášku
 2 lžíce oleje
 1 lžíce mouky
 2 lžíce másla
 200 g smetany
 1 svazek estragonu
 1 zralé mango
 po 1 červené a zelené
 chilli papričce
 
 
 
 
 | Příprava:Očistíme mrkve, omyjeme je a 7 minut vaříme v osolené vodě. Slijeme je 
        a necháme okapat. Hrášek necháme povolit. Omyjeme a osušíme maso. V pánvi 
        rozpálíme olej a prsíčka na něm po obou stranách opečeme. Osolíme a opepříme 
        je. Z mouky a másla připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji smetanou, rychle 
        zamícháme a necháme povařit. Opereme estragon a lístky drobně posekáme. 
        Nasypeme je do bešamelu. Omáčku dochutíme. Oloupeme mango, rozpůlíme ho 
        a vydlabeme jadérka. Očistíme chilli papričky a nadrobno je nasekáme. 
        Přimícháme je do ovocné kaše. Maso se zeleninou přelijeme smetanovou omáčkou. 
        Zvlášť podáváme ostré mangové čatní.
 |