|  | 200 g rýže200 g másla
 100 g květáku
 50 g vařených brambor
 50 g zeleného hrášku
 50 g mrkve
 50 g fazolí
 2 cibule
 1/2 lžičky mletého zázvoru
 1/4 lžičky tlučeného kardamonu
 1/4 lžičky tlučeného hřebíčku
 1/2 lžičky mletého pepře
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | Příprava:Nakrájenou cibuli osmažíme dozlatova na másle a vyjmeme. Pak postupně 
        dusíme všechnu zeleninu a teprve hotové dáme dohromady. V osolené vodě 
        uvaříme rýži a přidáme ji k zelenině. Důkladně promícháme se vším kořením 
        a solí a dáme na chvíli dodusit do vyhřáté trouby. Hotový pilaf posypeme 
        osmaženou cibulkou a podáváme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |