|  | 250 g mrkve1/4 l mléka
 1 bramborovou kaši v prášku
 1 středně velkou papriku
 125 g žampionů
 1 lžíce másla
 4 velká rajčata
 1/2 svazku kopru
 1/2 svazku pažitky
 2 lžíce strouhanky
 2 lžíce strouhaného parmezánu
 nebo goudy
 1 vejce
 sůl, pepř
 
 
 
 
 | Příprava:Mrkev nakrájíme, vaříme 10 minut ve vroucí osolené vodě a necháme okapat. 
        K vývaru přidáme mléko i bramborovou kaši v prášku a necháme 1 minutu 
        bobtnat. Mrkev rozšťoucháme, vmícháme do kaše a naplníme ohnivzdornou 
        formu. Papriku nakrájíme na kolečka, houby na tenké plátky, všechno na 
        horkém tuku krátce opečeme. Osolíme, opepříme a dáme na pyré. Rajčata 
        omyjeme, nakrájíme na plátky a dáme na povrch nákypu. Bylinky opereme 
        a nasekáme. Smícháme je se strouhankou, sýrem a vejcem, osolíme a opepříme. 
        Touto směsí pokryjeme rajčata a nákyp pečeme 15 minut v předehřáté troubě.
 |