|  | 2 cibule200 g čerstvých žampionů
 2 lžíce másla
 4 lžíce sekané petrželky
 4 lžíce pokrájené pažitky
 300 g smetany
 4 velká rajčata
 200 g ovčího sýra
 citronová kůra
 sůl, pepř
 muškátový květ
 
 
 | Příprava:Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, žampiony na plátky a pokapeme citronovou 
        šťávou, dusíme na másle 5 minut. Bohatě je okořeníme solí, pepřem, muškátem 
        a chilli. Vmícháme petrželku a pažitku a zalijeme smetanou. Všechno dobře 
        promícháme a dáme do nákypové formy. Rajčata překrojíme na půlky a posadíme 
        na žampiony. Ovčí sýr nakrájíme na plátky, rozložíme kolem rajčat a nákypovou 
        formu dáme do trouby do střední výšky. 20 minut zapékáme.
 |