|
550 g těstovin
225 g chřestu, oloupaného
1 lžíce olivového oleje
2 nasekané stroužky česneku
350 g hub nakrájených na plátky
4 lžíce zeleninového vývaru
čerstvě mletý černý pepř
2 lžíce nasekaného čerstvého tymiánu
150 polotučného čedaru, nastrouhaného
|
Příprava:
Těstoviny uvařte ve vroucí vodě. Stonek chřestu vložte do vroucí vody
a vařte 2 minuty. Přidejte hlavičky chřestu a vařte další minutu. Pak
chřest vyjměte z vody. Na rozehřátém oleji osmahněte česnek a houby. Přidejte
vývar, pepř a tymián. Přikryjte poklicí a vařte 2 minuty. Pak přidejte
chřest, přimíchejte těstoviny a většinu sýra. Ihned podávejte posypané
zbývajícím sýrem.
|